IMG_8123_Small           SHOP ONLINEapeaceofamandawebbshop

Amanda Siljebratt – Leather Carftswoman from Pleasepleaseplease on Vimeo.

Amanda Siljebratt

Jag är utbildad herrskräddare med gesällbrev och mönsterkonstruktör. Känslan av att få forma och skapa ett plagg från ett vackert tyg är för mig svår att uppnå på annat sätt. Jag mår allra bäst när jag får uttrycka mig med att sy, måla och teckna. Mode för mig är så mycket mer än bara vackra kläder. Mode är ett sätt att uttrycka sin personlighet, sin identitet och sina känslor.

Musik för mig är livsviktigt och att kunna kombinera min kärlek för musiken med min kärlek för det kreativa skapandet som sömnaden innebär, är något jag brinner för extremt mycket!

Om ni är artister så har ni  träffat rätt. Oavsett om ni är artister som vill sticka ut från mängden med teatraliska scenkläder, eller om ni kör en lite mer “laidback” stil och vill smälta in mer på scenen, så är jag rätt person att samarbeta med!

Jag vill i min fortsatta roll som skräddare bidra till att motverka dagens miljöproblem med resursslöseri som leder till en ohållbar konsumtion med konsumenter som lever i en drömvärld av ”slit och släng” produkter. För att kunna göra detta måste vi satsa mer på hållbart mode. Hållbart mode för mig är flexibelt mode med unisexplagg som går att förändra efter smak och klimat. Att använda tyger av bra kvalitet är viktigt för att få en längre livslängd på kläder. Jag vill uppmärksamma omgivningen att tänka mer miljöanpassat genom mitt skapande.

Se mera i en intervju på tillskärarakademins hemsida:
http://www.tillskararakademin.se/karriar/intervju-amanda-siljebratt/

För mer detaljerad information se mitt  CV.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO OCH PRISER!